Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

J.J. Watt breekt hand op training

Justin James Watt is een monsterlijke speler, zo veel was al duidelijk. Hij vindt het blijkbaar wel nodig om dit keer op keer duidelijk te maken. De NFL sack leader met 13,5 dit seizoen, brak zijn hand woensdag op training. Dit zorgde ervoor dat hij vandaag langs de zijlijn moest toekijken, Watt is echter niet van plan om de wedstrijd tegen de Patriots aan zich te laten voorbij gaan.

Hoe erg de breuk net is, werd niet vrijgegeven. De voormalige defensive MVP liet alleen maar los dat hij al met erger had gespeeld. Watt miste dit seizoen nog niet meer dan 8 snaps in een wedstrijd en hij lijkt niet van plan om hier verandering in te brengen, ondanks het feit dat hij al sukkelde met een probleem aan zijn lies.

De Houston Texans, 6-6, staan voor een enorm belangrijke wedstrijd tegen de New England Patriots. Als ze enige hoop willen hebben om de Patriots af te stoppen, zeker nu Gronkowski vandaag opnieuw op training verscheen, hebben ze een J.J. Watt in topvorm nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *