Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron X-mas Auction: Matthew Hatchette

Het pareltje dat vandaag op Gridiron.nl wordt geveild is het speelshirt van een van de meest dominante receivers uit de geschiedenis van NFL Europe, Matthew Hatchette. Als voormalig teamgenoot van Randy Moss bij de Minnesota Vikings was het deze footballspeler aan alles af te zien dat hij een ware atleet was. Tijdens het NFL Europe seizoen in 2003 ontpopte hij zich dan ook als de favoriete receiver van Admirals quarterback Shaun Hill.

Hatchette eindigde het seizoen in de recordboeken. Hij scherpte records aan op gebied van gevangen ballen, yards en touchdowns in een seizoen. In dit jaar had hij ondermeer vier wedstrijden op rij met meer dan 100 yards receiving.

Na zijn tijd in Europa speelde Hatchette even voor Jacksonville Jaguars. Hier kwam hij zes wedstrijden in actie en ving hij 15 ballen voor 203 yards en 2 touchdowns.

Hoe Hatchette aan zijn bijnaam ‘Hollywood’ kwam? De receiver had een grote voorliefde voor het witte doek. Deze aspiraties vertaalden zich dan ook naar een loopbaan in de filmindustrie. Hatchette verscheen onder andere in drie films, waarvan ‘The Take’ met Rosie Perez de meest bekende is. Ook was Hatchette onderdeel van de reality-serie ‘The Millionaire Maker’ en was hij een van de gasten in de ‘The T.O. Show’, waarbij hij basketbalde tegen Terrell Owens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *