Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tennessee Titans gaan voor first pick

De Tennessee Titans hebben vandaag besloten dat de first overall pick in de aankomende NFL Draft ze toch wel wat waard is. Hoofdcoach Mike Mularkey (die op de nominatie staat om vervangen te worden door Chip Kelly) heeft vandaag aangekondigd dat rookie Marcus Mariota aankomende zondag niet speelt. Zach Mettenberger neemt zijn plek in.

De Tennessee Titans kunnen de first overall pick in de Draft ‘securen’ met een verliespartij, omdat zij de strength-of-schedule tie-breaker hebben boven twee andere 3-10 teams: San Diego Chargers en Cleveland Browns.

De ploeg uit Tennessee neemt het op tegen de Indianapolis Colts, dat ook met een gelegenheidsduo op de proppen komt. Door blessures van Andrew Luck en Matt Hasselbeck treedt Indy aan met Stephen Morris en de in allerijl vastgelegde Josh Freeman.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *