Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Manning vindt Cam Newton MVP

Peyton Manning jaloers op Cam Newton? Niet in de verste verte. Sterker nog, tijdens Opening Night van Super Bowl Week (de NFL heeft er aan handje van de hele jaarkalender te vermarketen) stak Manning zijn bewondering voor de reus van Carolina niet onder stoelen of banken. “There is no doubt,” in de ogen van Manning, dat zijn tegenstander tijdens Super Bowl 50 de MVP van het afgelopen NFL-seizoen is. “Hij is de komende acht tot tien jaar het gezicht van de NFL.”

Manning ging verder in op de manier waarop Newton zijn touchdowns viert. Critici vallen over elkaar heen om de quarterback van de Carolina Panthers te betichten van een gebrek aan Fairplay en het respecteren van de tegenstander. Manning geeft echter grif toe dat hij ook zo zou dansen als hij zo vaak zelf de endzone vindt. De reden waarom hij dat niet doet: “Ik ren niet voor touchdowns, maar mocht ik er zondag eentje scoren dan zal ik die op gepaste wijze vieren.”

Super Bowl 50 vindt zondag plaats in San Francisco. De complete voorbeschouwing op de wedstrijd – en alles dat daaromheen komt kijken- vind je in de nieuwste editie van Gridiron, die vrijdag verschijnt. Voor een abonnement op het magazine kun je hier terecht. Tijdelijk betaal je slechts 9,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *