Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Neef ‘Giant’ Beckham test bij Jets

Terron Beckham wil meer zijn dan bodybuilder, fitness trainer en model. En YouTube-hit wil ook meer zijn dan het neefje van Odell Beckham Jr. Dit weekeinde wil hij daarom een contract verdienen als runningback tijdens een tryout bij de New York Jets.

Het ‘neefje van’ -zo mogen we hem althans nu nog noemen- verdiende zijn try-out na een geslaagde Mini Pro Day van de TEST Academy vorige maand. Ook onderging hij al een privé workout bij de Jets. De statistieken van de Pro Day zijn veelbelovend voor deze mogelijk runningback. Hij had een ‘vertical leap’ van 44 inch, 36 reps bij het bankdrukken van 100 kilogram en liep de 40 yards dash in 4,47 seconden. De beelden zie je in het bovenstaande filmpje. Daarin wordt ook duidelijk dat hij fysiek klaar is voor de NFL.

Beckham is met 23 jaar een jaartje jonger dan neef Odell. Hij speelde alleen in highschool American Football. Hij was mede daardoor niet gerechtigd voor de draft. Zijn route naar de NFL zal als free agent gehaald moeten worden. En als je dan niet bij de zelfde club kunt spelen als ‘OBJ’, dan maar in hetzelfde stadion.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *