Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Palmer en ‘Fitz’ langer bij Cardinals

Voor titelkandidaat Arizona Cardinals moet alles om football draaien dit seizoen. Geen gezeik in de kleedkamer over contracten. Sterkhouders Carson Palmer en Larry Fitzgerald krijgen er ieder een jaartje bij op hun contract.

Eerder deze week werd Tyrann Mathieu langer vastgelegd tot best betaalde safety in de NFL. Het kon dus niet uitblijven dat ook de absolute leiders van de franchise langer blijven om hun carrière in de woestijn af te sluiten.

Larry Fitzgerald behoeft geen introductie als Cardinal en blijft nu tot en met seizoen 2017. Met zijn 32 jaar zit de sleet er bij de modelprof nog niet in, getuige zijn 109 vangballen voor 1215 yards en 9 touchdowns vorig seizoen. Quarterback Carson Palmer mag dan niet ontbreken en dus legde Arizona hem vast tot 2018. In zijn tijd bij de Cardinals heeft de voormalige eerste draft-keuze uit 2003 (Bengals, red.) laten zien dat zijn aanwezigheid gelijk staat aan winnen. Vorig jaar gooide hij dik 4600 yards en 35 touchdowns bij elkaar.

De voornaamste zorg voor de Cardinals is nu vooral om de sterren fit te houden op weg naar de Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *