Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions Cheerleaders bij RKC-Telstar

De cheerleaders van de nationale American footballploeg Dutch Lions traden afgelopen maandagavond op tijdens de rust van de Jupiler League-wedstrijd RKC-Telstar. De sexy dames mochten hiermee de American football-interland Nederland-Ierland promoten, die later in de maand augustus in hetzelde stadion wordt georganiseerd.

De wedstrijd op 27 augustus is een belangrijke laatste test voor de American footballploeg Dutch Lions. Als uitzwaaiduel voor het Europees kampioenschap, dat een maand later plaatsvindt in Engeland, speelt de formatie tegen Ierland. Het is een historisch duel. Het is voor het eerst dat Ierland een nationale American footballploeg afvaardigt.

Bestel hier je kaarten voor het duel op 27 augustus.

Het Mandemakers Stadion in Waalwijk is opnieuw gastheer, nadat vorig seizoen meer dan 4.300 American footballsupporters de Nederlanders op het kunstgras een ticket naar het EK zagen winnen.

Hoofdcoach Reyhan Agaoglu, die van 1996-1999 verdediger was bij de Admirals: “American football in met de kwalificatie vorig jaar tegen de Belgen opnieuw op de kaart gezet. De populariteit van deze geweldige sport is gestegen en wij hopen dat ook terug te zien in de support op 27 augustus.”

Zoals vorig seizoen zijn de Dutch Lions alweer enkele maanden aan de slag met een nieuwe selectie. Na een besloten try-out en een open try-outs, gingen vorig weekend de uiteindelijke 60 Lions op trainingskamp in Arnhem.

RKC Waalwijk won de wedstrijd tegen Telstar met 1-0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *