Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jaguars en Dolphins kennen datum voor Londense thuiswedstrijd

De NFL gaf een tijdje geleden al vrij welke teams het tegen elkaar zouden opnemen in Londen in 2017. Er werd toen al aangekodigd dat Wembley op speeldagen 3 en 4 het toneel zou vormen voor twee van de vier wedstrijden. Nu is echter ook bekend op welke datum de vier teams de trip mogen maken. Tijd om wat data in onze agenda te noteren!

Op 24 september komen de Jacksonville Jaguars opnieuw naar Londen om het op te nemen tegen de Baltimore Ravens. Een week later is het op 1 oktober de beurt aan de New Orleans Saints en Miami Dolphins. De exacte uren zullen op een later moment beslist worden.

Voor de andere twee wedstrijden in Londen is het voor fans nog even afwachten voor ze hun vlieg-/trein-/bootticket kunnen boeken. Twickenham vormt op speeldag 7 of 8 het toneel voor de NFC West clash tussen de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams. Het andere weekend steken de Minnesota Vikings en Cleveland Browns de plas over.

Op het volledige programma is het overigens nog wachten tot midden april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *