Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Groningen Giants speelt ‘slikken of stikken’

Na twee seizoenen in de Eredivisie hebben ze er genoeg van: de Groningen Giants zijn het zat dat ze zo weinig in actie komen. En eerlijk: om in actie te komen en telkens op de broek te krijgen. Daar bouw je geen team mee op. De formatie heeft daarom bij de ALV van de AFBN aangegeven graag te verkassen naar de Eerste Divisie. Op 11 september wordt hier een besluit over genomen op een ingelaste spoed ALV.

“Wij leren er weinig van en wij kunnen het ook niet meer uitleggen aan onze leden,” zegt voorzitter Johan Oosterhuis, die de schuld overigens niet bij de AFBN legt. “Het huidige bestuur doet goede dingen, alleen zie je daar niet altijd het directe resultaat van. Dat heeft tijdig nodig.”

Als het om spelen op het hoogste niveau gaat, liegt de retoriek van de Groningers er echter niet om: “De AFBN heeft twee keuzes. Of het laat ons in de Eerste Divisie spelen of het begint het seizoen met een team minder.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *