Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Philip Rivers heeft een betere wagen dan jij

Chargers quarterback Philip Rivers is erg gehecht aan de stad San Diego. Niet alleen was hij afgelopen seizoen uitgesproken in zijn wens om de Chargers daar te houden, hij verhuisde ook niet mee naar Los Angeles. Rivers heeft echter een mooie oplossing gevonden voor het vreselijke verkeer in en rond LA: een mobiele mancave.

In Rivers’ nieuwe SUV kan hij satelliet televisie en wi-fi ontvangen en heeft hij toegang tot een kleine ijskast. Er zijn slechtere manieren om anderhalf uur naar je werk te rijden. En ondertussen kan zijn familie in San Diego blijven wonen, zeer belangrijk voor familieman Rivers, zijn vrouw en hun zeven (!) kinderen.

De Riversmobile zal de 35-jarige quarterback en zijn back-up Kellen Clemens drie keer per week naar het werk voeren. Tijd genoeg dus op gametape te analyseren en de volgende wedstrijd voor te bereiden.

Philip Rivers zijn nieuwe speeltje kostte hem iets meer dan $200 duizend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *