Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kunstgrasveld voor Amsterdam Crusaders

Een jarenlange wens van heersend landskampioen Amsterdam Crusaders wordt eindelijk werkelijkheid. De hoofdstedelijke Crusaders-thuisbasis wordt verrijkt met een kunstgrasveld, dat exclusief is bedoeld voor American football. Vandaag viel op Sportpark Sloten het startschot voor dit prestigieuze project tijdens een bijeenkomst met gemeente, uitvoerder en Cru-bestuur.

Vanaf volgende week starten de werkzaamheden aan het nieuwe veld. De endzones van het veld worden Cru-rood met daarin in witte belettering: Amsterdam en Crusaders. Op de middenlijn prijkt straks het wapen van Amsterdam. Het zeer ervaren Ceelen Sports Construction (CSC) uit Zeewolde tekent voor de realisatie van het veld.

Het unieke kunststof veld sluit naadloos aan bij de Europese ambities van de meest succesvolle en grootste American footballclub van Nederland. De speelmat is altijd bespeelbaar, correct en duidelijk belijnd en ziet er standaard professioneel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *