Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Gamepass recensies zijn fake

De lovende recensies, die NFL Gamepass Europe in de app-store heeft gekregen, zijn grotendeels fake. Dat heeft de app-ontwikkelaar Deltatre opgebiecht.

De app onderging dit seizoen wat wijzigingen en kreeg het fors te verduren toen fans daarover begonnen te klagen. De ontwikkelbedrijf riep hierbij eigen medewerkers op om lovende recensies achter de laten in de app-store, om tegenwicht te bieden aan de veelal lage cijfers.

Deltatre heeft inmiddels excuses aangeboden en aangegeven ‘de kleine hoeveelheid fake reviews’ te verwijderen. Mark Waller, de grote NFL baas als het aankomt op de overzeese sportexpansie, is echter niet blij met de situatie en is teleurgesteld. Het ligt volgens hem niet in lijn met de ‘values’ en ‘gedragscodes’ van de NFL.

Die zinsnede hebben we eerder gehoord: dus verwacht niet dat Deltatre de NFL volgend seizoen nog tot klant mag rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *