Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Shop neemt Madden Curse over

In de top 10 best verkochte jerseys in de NFL in oktober staan drie spelers die in dezelfde maand wegvielen voor de rest van het seizoen. Een nieuwe vloek lijkt in de maak. Zeker nu deze week een vierde speler uit de top 10 voorlopig niet mag spelen. 

Dat zou slecht nieuws zijn voor Carson Wentz. De quarterback van de Philadelphia Eagles krijgt loon naar werken in populariteit. Als quarterback met het hoogste winst-percentage dit seizoen is zijn jersey met recht het beste verkocht. Dak Prescott en Tom Brady maken de top drie compleet. Laatst genoemde zal over de laatste twintig jaar ongetwijfeld de meest verkochte shirts hebben uit de hele NFL. De vraag is of hij ooit uít de maandelijkse top 10 is gevallen?

Bij nummer 4 begint echter de ellende met Aaron Rodgers en zijn gebroken sleutelbeen in zijn werparm. Nummer 6 Deshaun Watson groeide wekelijks in populariteit, getuige zijn shirtverkoop, maar is inmiddels ook klaar voor dit seizoen. Net als nummer 10 Odell Beckhan Jr. Saillant detail is dat nummer 5 Ezekiel Elliott is. De runningback van de Dallas Cowboys is de komende zes wedstrijden ook uitgespeeld, daar zijn tweede poging tot beroep tegen zijn schorsing is afgewezen.

Surprise-act: Witten op acht
Jason Witten is als tight end wellicht verrassend te noemen als nummer 8 in de lijst. Met 35 vangballen voor 319 yards en 3 scores draait hij een gemiddeld seizoen. Toch ging hij met zijn 319 yards over de grens als Cowboys-speler met de meeste receiving yards allertijden. Die mijlpaal betalen de fans in Dallas waarschijnlijk uit met shirtverkoop.

Voor diegene die niet tegen onvolledige lijstjes kunnen: Derek Carr staat op zeven en Antonio Brown op negen. Het is te hopen voor hun respectievelijke teams dat de ‘Madden Curse‘ niet is overgeslagen op de NFL Shop. Laten we zien wat november ons brengt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *