Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Everson Griffen zoekt jongensnamen

Vikings defense end Everson Griffin heeft het Amerikaanse televisie-publiek om hulp gevraagd.

Nadat hij in het tweede kwart Matthew Stafford had gevloerd via een sack, liet hij de televisiewereld zijn ondershirt zien. Hierop stond de opmerkelijke tekst: “Ik heb net een zoontje gekregen, hoe moeten we hem noemen?”.

De modepolitie van de NFL is meestal vrij streng voor overtreding van het kledingvoorschrift, dus het is niet ondenkbaar dat Griffen een boete krijgt opgelegd. Buffalo Bills wide receiver Stevie Johnson kan daar over meepraten; hij liet ook ooit zijn onderschrift zien na een touchdown en mocht daar 5.000 dollar voor aftikken bij het hoofdkantoor van de league.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *