Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tilburg Wolves versterkt zich met Raptors

Er lijkt geen competitie-inschrijving bij de AFBN bekend te zijn van de Eindhoven Raptors, melden ingewijden aan Gridiron.nl. De melding correspondeert met een eerder gerucht, dat een delegatie Eindhovenaren zich op de laatste dag voor de inschrijvingstermijn heeft aangesloten bij de Tilburg Wolves.

In Tilburg is derhalve geen sprake van een combinatie-team, zoals gisteren wel het geval was bij 010 Trojans en Spijkenisse Scouts en ook bij Amersfoort Untouchables en Purmerend Barbarians. In plaats daarvan heeft een gezelschap Eindhoven Raptors gevraagd of zij wedstrijden kunnen spelen en kunnen trainen met de nieuwe formatie uit 013. Hoe dat op de wedstrijdformulieren wordt aangegeven is op dit moment onbekend.

Eindhoven wilde gisteravond niet reageren op het gerucht, ondanks meerdere verzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *