Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Erik Hagen hoofdcoach af bij Lelystad Commanders

Erik Hagen heeft zijn functie als hoofdcoach van de Lelystad Commanders neergelegd. Hierdoor blijft hoofdcoach Dennis Kalf alleen over. Beide heren deelden vorig seizoen het ambt richting de finale van de Eerste Divisie.

Het is onbekend hoe Hagen tot het besluit is gekomen. Sidney Kunst van de Commanders: “Ik denk dat Erik het beste zelf kan toelichten waarom hij zijn functie heeft neergelegd, van ruzie is nooit sprake geweest.”

De hoofdcoach in kwestie onthield zich echter van commentaar.

Hagen en Kalf waren afgelopen seizoen een belangrijk onderdeel in de strijd om het kampioenschap in de Eerste Divisie. Lelystad was in de finale met beide hoofdcoaches aan de zijlijn Den Haag Raiders de baas. Tegen dezelfde ploeg wist Lelystad in de reguliere competitie, zonder het hoofdcoach-duo, twee keer niet te winnen.

Door de promotie start Lelystad Commanders dit seizoen naar verwachting in de Eredivisie. Kalf wordt als hoofdcoach bijgestaan door coaches Michiel Veerkamp en Stuart Imanuel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *