Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Keenan Allen scoort triple double

Het is de equivalent van de triple double in basketball: 10 of meer vangballen binnenhalen, daarbij meer dan 100 yards vergaren en minstens 1 touchdown scoren. Los Angeles Chargers wide receiver Keenan Allen heeft er een patent op. En er zelfs nu een record mee gescoord.

Allen werd afgelopen zondag namelijk de eerste receiver in de geschiedenis van de National Football League die de statistische uitzonderlijkheid drie wedstrijden achter elkaar noteerde. In het kleine StubHub Center in LA noteerde hij 10 catches voor 105 yards en een touchdown tegen de Cleveland Browns om het feit te bewerkstelligen.

Vorige week haalde Allen tegen de Dallas Cowboys uit met 11 vangballen en 172 yards, de week daarvoor moest Buffalo Bills er aan geloven. Allen ving toen 12 ballen voor 159 yards.

Met zijn prestaties kwam Allen voor het eerst sinds 2013 over de 1.000-yard grens. Aankomende zondag krijgt de LA-ster de mogelijkheid zijn streak te continueren tegen de Washington Redskins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *