Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Enschede Broncos trekken zich terug

De tegenstanders van de Enschede Broncos in de full-contact competitie 2018 mogen hun eerste winstpunten bijschrijven. Het team heeft zich teruggetrokken uit de competitie en alle wedstrijden worden weggeschreven als een reglementaire forfait.

Het nieuws werd voor de kerstdagen gedeeld met de teams. Gevraagd of het een optie is dat de spelers van Enschede voor de komende competitie onderdak vinden bij de Groningen Giants, zegt bestuursvoorzitter Johan Oosterhuis dat de spelers ‘meer dan welkom zijn’.

Vraag blijft waarom de Broncos deze mededeling niet voor 8 december door hebben gegeven aan het wedstrijdsecretariaat, omdat men toen ongetwijfeld ook al wist dat het niet aan de competitievoorwaarden kon voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *