Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bondscoach organiseert Dutch Junior Lions try-outs

De Dutch Junior Lions maken in 2018 een nieuwe start onder leiding van bondscoach Wouter van den Boogaard. Onderdeel van deze start is een try-out op Super Bowl Sunday 4 februari. De locatie van de try-outs worden nog bekendgemaakt, maar inschrijven kan alvast hier.

Van den Boogaard communiceerde het nieuws via het eigen platform, maar Gridiron is niet te vies om het nieuws te delen. De bondscoach oreert: “De afgelopen maanden zijn we zeer druk geweest met de AFBN Academy evenementen, het rekruteren van een nieuwe coaching staff en de invulling voor alle randvoorwaarden die het DJL programma nodig heeft om succesvol te zijn.”

Naar verwachting vindt het volgende Europees Kampioenschap U19 plaats in 2019 en daar gaat een kwalificatieprocedure aan vooraf. “We hebben een uitstekende coaching staff samengesteld met nationale, maar zeker ook veel internationale ervaring, en ik ben er van overtuigd dat dit een zeer bijzondere cyclus gaat worden voor alle spelers die deelnemen aan het Nationale American Football Team onder 19.”

Was jij 1 januari 2018 tussen de 15 en 18 jaar oud, dan is deze try-out voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *