Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe coach houdt Eli Manning aan boord

Het lijkt erop dat Eli Manning toch nog een rijke toekomst heeft bij de New York Giants. Bij de persconferentie naar aanleiding van de aanstelling van Pat Shurmur als hoofdcoach van de New York Giants liet deze doorschemeren ‘er naar uit te kijken samen te werken’.

Eli Manning leek af te stevenen op een bijrol bij de Big Blue, toen voormalig hoofdcoach Ben McAdoo de jongste Manning-telg naar de reservebank verwees, ten faveure van Geno Smith. Het ownership van de Giants schrok van alle commotie die het teweeg bracht en ging in reverse. McAdoo werd prompt ontslagen en Manning, die door het bankzitten wel zijn record streak van achtereenvolgende starts zag eindigen, mocht weer op komen draven.

Een wijs besluit, denken wij. Manning heeft nog genoeg in zich om het team te leiden, totdat een andere quarterback bij machte is zijn rol over te nemen. Of dit betekent dat Giants bij de aankomende NFL Draft een quarterback kiest? Shurmur liet de mogelijkheid niet onbenut om aan te geven dat goed moet worden nagedacht over de toekomst en dat dit inderdaad een van de opties is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *