Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bud Light helpt Philadelphia offensive lineman aan bier

Tijdens preseason maakte Philadelphia Eagles offensive lineman Lane Johnson een mooie belofte. “Als wij de Super Bowl winnen, dan trakteer ik iedereen in Philadelphia op bier,” zo luidde zijn overtuiging. Zelfs nu Johnson aan die woorden wordt herinnerd, is hij niet van plan terug te deinzen. Een man een man, een woord een woord. “It’ll be fun,” zo voegde hij nog toe.

Philadelphia telt 1.560.000 inwoners. Geef die allemaal tenminste een biertje en Lance is zo’n drie miljoen dollar lichter. Nu kan de offensive lineman het hebben, want volgens internet verdiende hij het afgelopen seizoen circa tien miljoen dollar, maar toch is Bud Light in de bres gesprongen. Zo lijkt het.

In advertenties is deze week namelijk te lezen dat Bud Light claimt dat ’the party is on us’. Hoe Bud Light dat precies voor zich ziet is natuurlijk de vraag. De marketingmensen van het biermerk hebben inmiddels aangegeven dat ze een overwinning niet willen jinxen en dat ze dus tot maandagochtend wijselijk hun klep dichthouden over eventuele vervolgstappen.

De feestsfeer in Philadelphia zal er bij een overwinning op de New England Patriots in Super Bowl LII overigens niet minder om worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *