Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rob Gronkowski bezorgt Philadelphia kopzorgen

Philadelphia Eagles heeft er een kopzorg bij. Tight end Rob Gronkowski werd gisteren gezond genoeg verklaard om in Super Bowl LII te spelen.

Gronkowksi ging in de Conference Championship hard onderuit, na een helmet-to-helmet hit van Barry Church. De verdediger kreeg hiervoor de rekening gepresenteerd. Hij mocht op het league hoofdkantoor $24,309 aftikken, omdat hij een aanvaller had getorpedeerd die zich niet kon verdedigen.

De tight end van New England Patriots voelde geen rancune tegenover de hit. “Het is football. Het is wat het is. Hij moet binnen een fractie van een seconde reageren en op volle snelheid. Het is onderdeel van het spel. We moeten door. Ik verheug mij erop om in de Super Bowl te spelen en ik wil niet meer terug denken aan de laatste tien dagen.”

Feit is dat Gronkowski er waarschijnlijk zelf weinig van kan herinneren om er uberhaupt nog over na te praten.

Voor de New England Patriots is het wel feit dat ze moeten doorgronden waarom het tegen de Jacksonville Jaguars met Rob Gronkowski een stuk minder voortvarend ging dan zonder Gronkowski. Het kan zomaar zijn dat ook de Philadelphia Eagles de wedstrijd van twee weken geleden grondig hebben geanalyseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *