Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

87 Talenten bij Dutch Junior Lions try-outs

Het was zondag niet alleen Super Sunday, het was ook de dag waarop talentvolle American football-jeugd zich van de beste kant kon laten zien tijdens de Dutch Junior Lions try-outs. In totaal kwamen 87 van de 102 geregistreerde spelertjes opdagen aan de Manitobadreef in Utrecht, waar normaliter Utrecht Dominators is gehuisvest.

Het aantal, maar zeker ook de kwaliteit, stemde bondscoach Wouter van den Boogaard tevreden. “Er zit veel talent in deze lichting,” aldus Van den Boogaard. “We besteden de komende weken om een goed beeld te krijgen van hoe we de selectie willen opbouwen. Tijdens het seizoen zullen we scouten om de selectie aan te vullen met spelers die, in onze ogen, in Oranje thuishoren.”

11 maart staat de volgende highlight op het programma. Dan vindt de eerste selectietraining plaats. “Er komen ook nog wat oefenwedstrijden aan,” zo belooft de bondscoach. “We zijn bezig met het zoeken naar tegenstanders en mogelijke datums.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *