Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears – Ravens in 2018 Hall of Fame Game

De eerste wedstrijd van het 2018 NFL-seizoen is bekend. De teams van twee van de beste linebackers aller tijden ontmoeten elkaar op 2 augustus in Canton, Ohio, voor de jaarlijkse Hall of Fame Game. Brian Urlacher en Ray Lewis zullen vanaf de tribune toekijken hoe hun teams het officieuze NFL-seizoen op donderdagavond oefenen.

Slag om de arm is er nog wel: in 2016 werd de Hall of Fame Game afgelast vanwege de deplorabele staat van het veld.

Het is de tweede keer op rij dat de NFL de Hall of Fame Game op donderdagavond heeft gepland. De Hall of Fame Game is de start van festiviteiten, die uiteindelijk leiden tot de ‘enshrinement’ van de nieuwe lichting legendes. De Golden Jackets mogen op vrijdag met elkaar om de dinertafel. Zondag is er zelfs een compleet concert voor het sterrenensemble geregeld

Vorig jaar waren de Dallas Cowboys met 20-18 te sterk voor de Arizona Cardinals.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *