Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Nieuwe Belgian Barbarians – Dutch Lions in aantocht

Op 24 oktober 2015 speelden de Dutch Lions hun meest fraaie interland uit de prille geschiedenis in het Mandemakers Stadion in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Tegenstander Belgian Barbarians werd toen op zij gezet in een kwalificatieduel voor een voorronde voor het Europees Kampioenschap. De Belgen krijgen nu kans op revanche.

De Belgian Barbarians en Dutch Lions hebben vandaag bekend gemaakt dat zij weer head-to-head gaan met elkaar. In Sportstadion De Drie Linden in Brussel wordt op 10 november 2018 om 17 uur afgetrapt. Huub Bos en Max de Haas tekenden vandaag de papieren hiervoor samen met hun Belgische collega’s.

De wedstrijd tegen Belgian Barbarians is de eerste stip aan de horizon voor de Dutch Lions onder hoofdcoach Mike Williams.

Veel van de Dutch Lions-spelers komen in actie tijdens het AFBN finaleweekend op 7 en 8 juli op Sportpark Sloten. Wil je er eentje in het wild tegenkomen, dan koop je hier je kaarten voor het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *