Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Junior Lions eind september tegen Spaanse Armada

Ook de allereerste interland van de nieuwe Dutch Junior Lions is bekend. In navolging van het nieuws dat de grote broer tegen België speelt, heeft Dutch Junior Lions bekendgemaakt dat het team 29 september aantreedt tegen Spanje. Het is het debuut van bondscoach Wouter van den Boogaard.

In tegenstelling tot de grote broer heeft Dutch Junior Lions de selectie echter wel op orde. Op 26 augustus en 2 september wordt er door de selectie nog getraind, terwijl er op 22 en 23 september nog een compleet trainingskamp plaatsvindt in Arnhem. Hier wordt het roster teruggesnoeid van 75 naar 45 spelers.

De wedstrijd vindt plaats in Stadion ‘Ciudad del Futbol de las Rozas’ in Madrid. De kemphanen zijn geen onbekenden van elkaar. In 2017 verloor Dutch Junior Lions nipt van Spanje met 14-6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *