Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aqib Talib en Michael Crabtree spelen vriendjes tijdens gezamenlijke training

Met een gedeelde training van de Los Angeles Rams en Baltimore Ravens op het programma was het niet gek dat de koppies gisteren allemaal richting Aqib Talib en Michael Crabtree draaiden. De twee hebben nogal een historie, saampjes.

Talib, tegenwoordig cornerback voor de Los Angeles Rams, en Crabtree (WR, Baltimore Ravens) speelden in een scrimmage zeven snaps tegen elkaar, aldus ESPN, en de twee bleven opvallend kalm. Wat is daar vreemd aan?

De twee hadden de afgelopen jaren twee akkefietjes op het veld. Talib probeerde Crabtree te kelen, door hem aan zijn ketting te tackelen. Ze vochten als een paar Feyenoorders op het Leidseplein en werden een wedstrijd geschorst.

Joe Flacco, quarterback bij de Ravens, gaf toe dat er vóór de training over het knokken gesproken was. Achteraf: ‘Ik denk dat ze elkaar goed aanvoelden, die eerste paar perioden…’ Ook Rams-coach Sean McVay zei dat er vooraf over gesproken was. ‘Aqib is een slimme speler, een leider. Ik vertrouwde er op dat hij zich, na ons gesprek, goed zou gedragen. En dat deed hij.’

Voor vandaag staat er nog een training op het programma. Eens kijken of we hier een herhaling van kunnen krijgen…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *