Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’

Na vijf edities bij Hard Rock Cafe Amsterdam heeft Gridiron besloten iets nieuws te doen. Het enige online magazine over American football in Nederland slaat de handen ineen met AFBN en Spinn Sports om een grote party te organiseren in ‘Het Sieraad’ in Amsterdam.

De enige officiële Super Bowl Party van Nederland bestaat sinds 2007. De ‘maiden version’ vond plaats in Claus Party Centrum Hoofddorp. Uit z’n jasje gegroeid, verhuisde de party naar de Johan Cruyff ArenA. Daarna was het Hard Rock Cafe Amsterdam 5 jaar lang dé plek om de Super Bowl te beleven.

Voor meer informatie en tickets bezoek je de officiële pagina van de party. Onderscheidend dit jaar zijn de entreetickets, die tot en met 5 januari verkrijgbaar zijn voor 10 euro. Wil je de hele nacht drinken en je te goed doen aan fingerfood zoals bitterballen en kipnuggets, dan betaal je 55 euro.

Tien jaar lang (met uitzondering van crisisjaar 2010) is de Party al uitverkocht. Onder de sterren die de party bezochten, zaten Shaun Hill (San Francisco 49ers), Gibran Hamdan (Seattle Seahawks), Austin Pettis (St. Louis Rams) en Bart Andrus (voormalig hoofdcoach Amsterdam Admirals).

Het entertainment wordt ook dit jaar verzorgd door de Djalita Cheerleaders. Een nieuw element dat aan het programma is toegevoegd zijn de AFBN Awards, waarbij de bond awards uitreikt aan de beste aanvaller, de beste verdediger en het beste talent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *