Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Zet je geld maar op de New Orleans Saints: 2009 vs 2018

In 2009 wonnen de New Orleans Saints de Super Bowl door de Indianapolis Colts van Peyton Manning te verslaan. Als de geschiedenis een indicatie is, dan is New Orleans ook dit seizoen voorbestemd de eindprijs binnen te harken.

In het Super Bowl-seizoen bereikte N’Awlins namelijk met een 13-3 record de number 1 seed in de NFC. Slechts drie keer verloor het team een wedstrijd: tegen de Tampa Bay Buccaneers, Dallas Cowboys en in de slotronde van de competitie tegen Carolina Panthers.

Guess what: het seizoen 2018 laat griezelige vergelijkingen zien. Ook dit seizoen bereikte New Orleans de number 1 seed in de NFC met een 13-3 record. De tegenstanders waar de club uit Louisiana tegen verloor? Precies. Tampa Bay Buccaneers, Dallas Cowboys en, in de slotronde, van de Carolina Panthers.

Licht puntje van kritiek: New Orleans bereikte in 2009 de eindstrijd door Arizona Cardinals en  Minnesota Vikings te verslaan. De Cardinals en de Vikes doen dit jaar in ieder geval niet mee aan de play-offs.

Weten hoe de Super Bowl afloopt? Ook dit jaar organiseert Gridiron, in samenwerking met AFBN en Spinn Sports, weer een grandiose Super Bowl Party. In ‘Het Sieraad’ in Amsterdam gaan we de eerste zondagnacht van februari op naar Atlanta om integraal verslag te doen van de eindstrijd. Kaartprijzen en informatie vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *