Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voormalig Admirals nationals op Super Bowl Party

De Conference Championships staan voor de deur en dat is in ‘Super Bowl Party’-land altijd een ideaal moment voor wat name-dropping. Zo bevestigt de AFBN vandaag dat Niels Meijer en Marlon Etnel ‘in attendance’ zijn en dat er ook aan een stel andere nationals van naam wordt getrokken.

Niels Meijer was wide receiver voor de Admirals-formatie van 1999-2003, maar zijn speeltijd was beperkt tot special teams.

Marlon Etnel was defensive back in het jaar dat de Admirals ook bezoek kregen van documentairemakers ‘Inside the Admirals’ (2001).

Etnel werkte op de ticketafdeling van de Admirals, toen hij tijdens een potje flagfootball op de parkeerplaats werd ontdekt. De Surinamer werd voor het oog van de natie voor de leeuwen gegooid door coach Jeff Reinebold, vanwege allerlei blessures. In de paar snaps die hij speelde wist hij bijna een bal te onderscheppen.

De organisatie heeft laten weten bezig te zijn met enkele andere oud-Admirals spelers. Lijkt het je leuk deze spelers te ontmoeten, kom dan naar de Super Bowl Party in Het Sieraad in Amsterdam. Tickets bestel je via de officiële site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *