Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Carlo van Deventer AFBN MVP

Quarterback Carlo van Deventer van de Lelystad Commanders is zondagnacht uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van de AFBN Eredivisie. Van Deventer werd door de Eredivisie coaches verkozen boven regerend Tulip Bowl-quarterback Maurice Tielen.

Van Deventer was bij de aankondiging net zo verbouwereerd als de rest van de gasten. Zichtbaar geschrokken gaf hij Tielen bijna een verontschuldigende knuffel. “Wauw, ik had deze niet zien aankomen,” aldus de verliezend finalist van 2019 tegenover de meer dan 400 gasten. “Ik heb dan ook geen speech voorbereid.”

Van Deventer was één van de vijf genomineerden die bij de AFBN Super Bowl Party in Amsterdam aanwezig waren voor de Awards. Ook linebacker Dylan Bakker, running back Lennard Harris en cornerback Dennis de Wit waren naast de quarterbacks van Hilversum en Lelystad genomineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *