Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

DK Metcalf heeft minder vet dan jij

De NFL Combine is volop aan de gang. En bij de vleeskeuring die daar bij hoort, kwam één hele bijzondere gast naar voren. DK Metcalf heeft volgens de apparatuur van de NFL een vetpercentage van slechts 1.6 procent.

Allereerst: Die cijfers kunnen nooit kloppen. Volgens mij val je stijf achterover als je zo weinig vetten meedraagt. Vetten zijn een energiebron en hebben daadwerkelijk ‘nut’ in je lichaam. Met zo weinig vet functioneer je niet.

Blijft het punt nog steeds dat deze man echt een buffel is. Op deze foto staat hij naast twee gasten die in hun eigen recht al enorm gespierd zijn. Maar DK Metcalf ziet er uit als een ActionMan ©. Holy shit wat is die man ripped.

Of hij daadwerkelijk een goeie football-speler is zal nog moeten blijken. De receiver rende zijn ‘forty’ in 4.3 seconden, wat fantastisch snel is. Hij bankte 100 kg voor 27 reps, wat de meeste herhalingen waren onder de wide outs. In zijn college carrière ving hij 65 ballen voor 1215 yards en 12 touchdowns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *