Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Shady verenigd met oude coach

Running back LeSean McCoy werd gisteren onverwachts aan de kant geschoven door de Buffalo Bills, maar hoefde niet lang te wachten op nieuw emplooi. Zijn oude coach Andy Reid haalde ‘Shady’ naar de Kansas City Chiefs.

De Chiefs hebben hiermee een 31-jarige backup voor starter Damien Williams. McCoy kende vorig seizoen weliswaar een statistisch down-year, maar floreerde in het verleden al in het systeem van Andy Reid. De jaren bij Philadelphia Eagles leverde hem vier Pro Bowl-uitverkiezingen op.

McCoy kan de boost na een jaar met 514 rushing yards goed gebruiken.

De Kansas City Chiefs besloten gisteren ook running back Carlos Hyde naar Houston Texans te sturen. In ruil hiervoor kregen zij offensive lineman Martinas Rankin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *