Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Reset button in Washington

De Washington Redskins hebben -opnieuw- de reset button ingedrukt. Na jarenlange malaise is de hoofdverantwoordelijke gesneuveld. Teampresident Bruce Allen is ontslagen en keert niet meer terug in D.C.

Daarmee pakt eigenaar Dan Snyder door, nadat hij eerder al zijn hoofdcoach aan de kant zetten. Geruchten doen de ronde dat Washington Redskins vandaag nog Ron Rivera aanstelt als nieuwe man voor de spelersgroep.

Sinds Snyder de Washington Redskins in mei 1999 aankocht is het een en al ellende in de Amerikaanse hoofdstad. De ploeg deed het de afgelopen twee decennia met een 142-193-1 record niet best. Bovendien versleet de formatie in die tijdspanne acht hoofdcoaches.

In 2009 bracht Snyder general manager / president Bruce Allen binnen. In het decennium dat hij aan het roer stond, deed de formatie het niet veel beter. Allen verzamelde een 45-83 record. Een keer bracht Allen een team met een winning record op de been. Dat gebeurde in 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *