Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Ron Rivera nieuwe hoofdcoach Redskins

Ron Rivera is de nieuwe hoofdcoach van de Washington Redskins. De voormalig leidsman van de Carolina Panthers werd vandaag aangesteld door teameigenaar Daniel Snyder. Rivera volgt Jon Gruden op.

Het nieuws over de hoofdtrainer van Washington Redskins valt samen met het nieuws dat Doug Marrone aan blijft in Jacksonville. In 2017 haalde Marrone nog de AFC Championship Game met de Jacksonville Jaguars. Dit jaar viel de formatie echter terug naar een 6-10 record.

Ook in Miami ondergaat het NFL-team veranderingen. Offensive coordinator Chad O’Shea werd gisteravond nog bij het oud vuil gezet, maar is nu al vervangen door de 67-jarige Chan Gailey. De move lijkt te impliceren dat Miami in ieder geval nog even wil genieten van quarterback Ryan Fitzpatrick. Gailey en Fitzpatrick werkten drie jaar samen bij Buffalo Bills.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *