Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Teams landen zondag in Miami

Vandaag (zondag) start de Super Bowl Week dan echt. Beide ploegen vliegen vandaag per charter naar de luchthaven van Miami in voorbereiding op The Big Game over precies een week.

Uiteraard gaat de komst van de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers gepaard met een media frenzy. Vanaf 19:00 uur vanavond (Nederlandse tijd) worden media aan allerhande veiligheidschecks onderworpen, zodat ze een mooie plek hebben om een foto te maken van de participerende teams.

De Kansas City Chiefs landen vanavond als eerste. Hun chartervliegtuig wordt omstreeks 22:40 verwacht in de hangar van American Airlines. De San Francisco 49ers arriveren een kleine twee uur later. Om 1:10 in de nacht maken zij hun eerste touchdown in Miami.

Gridiron doet uitgebreid verslag van de week, die uiteindelijk uitmondt in Super Bowl LIV. Wil je van deze wedstrijd genieten met footballvrienden, terwijl je ongegeneerd geniet van eten en drinken? Koop dan je tickets voor de Amsterdamse Super Bowl Party op superbowlparty.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *