Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl kaart duurder dan ooit

De NFL heeft lang gewacht op een finale, waarvan één van de partijen niet de New England Patriots is. De finale tussen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers (twee traditionele franchises) levert daarom top-dollar op. De gemiddelde kaartprijs voor de Super Bowl lag nog nooit zo hoog.

De gemiddelde prijs voor een plekkie in het Hard Rock Stadion in Miami is 6.924 dollar bij de ticketsite TickPick. De goedkoopste kaarten voor Miami kosten 4.750 per kaart en dat is meer dan 2 duizend dollar dan de laatste keer dat de Super Bowl neerstreek in het puntje van Florida. De duurste kaart die online over de toonbank is gegaan kostte 17.400 dollar.

Gridiron American football is ook dit seizoen ter plekke om verslag te doen van de 54ste editie van de Super Bowl. Alles lees je hier op gridiron.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *