Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Beoogde nieuwe voorzitter schept verwarring

Met zijn eerste officiële schrijven heeft de nieuwe beoogde bondsvoorzitter Ronald Everduim voor verwarring gezorgd. De brief waarin zijn aanstelling bekend werd gemaakt werd namelijk ondertekend door Communicatie & PR bestuurslid Ronald Everduim.

Navraag bij oud-communicatieman Jan Michiels zorgt niet voor veel opheldering. Volgens Michiels zou hij worden opgevolgd door Everduim en heeft hij er geen weet van wat er de afgelopen weken is gebeurd. ,,Dat Gian zou stoppen wist ik, maar dat Ronald het van hem over zou nemen niet. De bedoeling was dat Ronald marketing en communicatie ging doen. Ik zit niet meer in het bestuur, dus er is ook geen reden meer om hierover in te lichten natuurlijk.”

Hoe dan ook heeft Everduim de PR-man in zijn openingsmail ruim kunnen praten over Everduim de bondsvoorzitter, die hij in zijn mail beschreef als zakelijk ervaren met grote opdrachtgevers in de IT-wereld achter de naam: zoals VDL, Amphia Ziekenhuis en Shell.

Hopelijk kan de AFBN binnenkort duidelijkheid scheppen over hoe de vork nu daadwerkelijk in de steel steekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *