Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN richt zich op toernooien

De AFBN gooit de handdoek nog niet in de ring. Alhoewel het seizoen onlangs werd afgelast, denkt de nationale footballbond samen met de verenigingen naar alternatieve competitiemogelijkheden. Tot die mogelijkheden behoren door AFBN georganiseerde toernooien.

Natuurlijk gaat er nog heel wat water door de Rijn alvorens het zover is. Zoals gisteren al beschreven is het risiconiveau per regio bepalend of the pigskin überhaupt uit de materiaalkast mag. Daarnaast waarschuwt de AFBN ook voor het feit dat de toernooien niet zomaar uit de kast kunnen worden getrokken.

“Voordat dit mogelijk is, willen wij graag benoemen dat uit veiligheidsoverwegingen een trainingsperiode van twee maanden plaats moet vinden, voordat spelers elkaar in competitieverband kunnen treffen,” aldus het schrijven van de bond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *