Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady biedt excuses aan

Naast de heroïsche pogingen van Patrick Mahomes om zijn team terug de wedstrijd in te knokken, was Super Bowl LV een verhaal over de defensieve meltdown van de Kansas City Chiefs. Onderdeel van die meltdown was een verhitte ruzie tussen Tampa Bay quarterback Tom Brady en Chiefs’ safety Tyrann Mathieu. Brady heeft zijn excuses hiervoor aangeboden.

Brady heeft na de wedstrijd een lang tekstbericht naar Mathieu geschreven om zijn excuses aan te bieden. Gedurende de wedstrijd waren er drie momenten dat de spelverdeler en de verdediger elkaar beiden in de haren vlogen. Tijdens één van die confrontaties kreeg Mathieu een 15-yard penalty aan de broek, terwijl op beeld duidelijk te zien was dat Brady de ruzie startte.

Na het duel liet Mathieu op Twitter horen dat hij het gedrag van Brady out-of-character vond. Bovendien liet hij via social media weten dat hij zo verhit reageerde, omdat de GOAT hem iets onbehoorlijks had toegebeten. Mathieu verwijderde de social media post, kort nadat hij deze had geplaatst.

Met de verontschuldiging erkent Brady dat hij wellicht zijn boekje te buiten is gegaan. Voor iemand die zeven Super Bowl ringen aan de vingers heeft, was wat waardigheid tegenover een jonge gast wellicht meer op de plaats geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *