Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

GOAT Jerry Rice geeft zijn titel graag door

Voormalig wide receiver Jerry Rice, de beste speler ooit op zijn positie en volgens sommigen de grootste NFL-speler aller tijden, heeft er geen moeite mee om laatstgenoemde titel door te geven aan een zo mogelijk nog grotere legende.

Tegen het Amerikaanse radioprogramma 95.7 The Game gaf Rice te kennen dat hij bereid is de GOAT-titel door te geven aan quarterback Tom Brady, die zondag zijn zevende Super Bowl-ring ophaalde in Tampa.

,,Als je zeven ringen hebt gewonnen dan doe je ergens iets goed. Brady wil nog steeds echt graag spelen en gaat misschien wel door tot hij 45 is, zoals dat tegenwoordig mogelijk is. Dus ja, hij mag de GOAT-status hebben, ik wilde hem eigenlijk toch niet.’’

Rice won zelf met de San Francisco 49ers drie Super Bowls, namelijk XXIII, XXIV en XXIX, waarin hij passes mocht vangen van quarterbacks Joe Montana en Steve Young – ook geen kleine namen in het American football. Hij heeft zowat elke grote receiving records achter zijn naam staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *