Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dronken Brady baart opzien

Door Corona was er geen Super Bowl parade voor de supporters van de Tampa Bay Buccaneers. Het weerhield de spelers van de Buccs er echter niet van om wel feest te vieren op een aantal boten in de wateren rond Tampa. Dat liep behoorlijk uit de hand, met een dronken quarterback Tom Brady voorop.

Brady, die op zijn eigen Twitter-account liet doorschemeren wasted te zijn van de tequila, moest door security reps van het team via een zijdeur worden afgevoerd. Op beelden is te zien hoe hij duidelijk dronken over straat gaat. Ook zijn eigen dochter had even voor de aftocht al door dat pappa niet helemaal goed in zijn vel zat. Ze is luid gillend op een video te horen, terwijl Brady de Vince Lombardi Trophy van de ene boot naar de andere gooit.

De kunsten met de grootste American football prijs ter wereld werden niet goed ontvangen op social media, alhoewel de waarde van de trofee voor Brady (hij heeft ‘m inmiddels al zeven seizoenen in handen gehad) wellicht te verwaarlozen is. Feit blijft wel dat de Super Bowl ook op de 30 meter diepe bodem van het water had kunnen liggen.

Daar ligt ook de telefoon van Chris Godwin, die receiver Scott Miller in het water had laten vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *