Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Raiders azen op Richard Sherman

Cornerback Richard Sherman behoort definitief niet tot de toekomstplannen van de San Francisco 49ers. Sherman kreeg onlangs in een gesprek met general manager John Lynch te horen dat zijn dienstverband er op zit.

In december gaf Sherman al aan dat hij dacht dat zijn tijd aan de Westkust erop zat. Hij speelde drie seizoenen voor de Red & Gold, alhoewel hij het laatste seizoen maar vijf wedstrijden in actie kwam.

Sherman wil graag nog twee jaar spelen. De verdediger noemt zijn tijd bij de Golden Gate Bridge niets dan positief.

Jon Gruden deed begin februari al een poging om de cornerback binnen te hengelen. In een radioshow van Cris Collinsworth gooide hij de tampering regels overboord door openlijk te flirten met de cornerback, terwijl hij nog onder contract staat. “Sherman, als het gerucht klopt dat je free agent wordt: wij zijn nog op zoek naar een alfa-mannetje voor onze secondary. Als je interesse hebt en beschikbaar bent, dan kunnen we misschien een keer bij elkaar komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *