Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ryan Fitzpatrick naar D.C., Dalton in de gaten gehouden

Het Washington Football Team was kennelijk niet overtuigd met de prestaties van Taylor Heinicke en Kyle Allen en zocht nog een veteraan om de boel op te schudden. WFT vond die veteraan vandaag in Ryan Fitzpatrick. Fitzpatrick – het wordt zijn negende team in een illustere NFL loopbaan – tekent een eenjarig contract in de Amerikaanse hoofdstad, dat hem minimaal 10 miljoen dollar oplevert.

En zo zijn NFL-fans in ieder geval weer verzekerd van ‘Fitzmagic’. De afgelopen twee seizoenen bracht Fitzpatrick door bij de Miami Dolphins als stand-in van rookie Tua Tagovailao. De voorbije jaargang kwam hij tot 2.091 yards met 13 touchdowns en 8 onderscheppingen

Andy Dalton, een andere quarterback die aan het einde van zijn levensloop lijkt, wordt in de gaten gehouden door de Chicago Bears en de San Francisco 49ers. Dalton had goede jaren bij Cincinnati Bengals, maar kon daar vorig seizoen bij de Dallas Cowboys geen goed vervolg aan geven. Dalton verving de geblesseerde Dak Prescott in Texas en kwam negen wedstrijden in actie. Dalton kon in Dallas soortgelijke cijfers overleggen als Fitzpatrick in Miami. Hij kwam in die negen wedstrijden niet verder dan 2.170 yards, 14 touchdowns en 8 onderscheppingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *