Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Thuiswedstrijd Sea Devils in no-time uitverkocht

De Hamburg Sea Devils hebben hun eerste thuiswedstrijd in de nieuwe European League of Football binnen twee dagen uitverkocht. Het gaat in verband met de coronapandemie vooralsnog om 1600 toeschouwers voor de voormalige NFL Europe-franchise.

Donderdagavond om acht uur opende de verkoop, terwijl zo’n 41 uur later – halverwege de zaterdag – de Sea Devils tot hun vreugde meldden dat alle tickets al waren uitverkocht. Het gaat hierbij om het openingsduel van de ELF, op het eigen Stadion Hoheluft tegen de Frankfurt Galaxy.

De Sea Devils zijn één van de eerste clubs waarvan de tickets in de verkoop zijn gegaan. Alleen de Poolse Wroclaw Panthers zijn eveneens met de verkoop gestart, voor hun eerste wedstrijd tegen de Cologne Centurions.

De snelle verkoop van tickets in Hamburg is in ieder geval een goed teken voor de nieuwe American football-competitie, waar uiteindelijk 24 teams uit verschillende Europese landen aan mee moeten gaan doen. Het openingsweekend van de League is over een ruime maand, op 19 en 20 juni.

Als alle regels het eenmaal weer toelaten kan Hamburg 11.000 fans ontvangen op Hoheluft, dat eigenlijk de thuishaven is van voetbalclub SC Victoria, spelend op het vijfde niveau in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *