Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Jones verliest as overleden vader in endzone

Green Bay Packers running back Aaron Jones schreef tijdens Monday Night Football geschiedenis voor zijn team. Hij werd de eerste runner uit de geschiedenis met drie rushing touchdowns én een touchdown catch in één wedstrijd. Mede daar zijn toedoen won Green Bay met 34-17 van Detroit Lions. Voor Jones was het een hommage aan zijn vader, die vorig jaar overleed aan het coronavirus.

Tijdens zijn tweede touchdown kon Jones zijn emoties niet bedwingen en haalde hij op nationale televisie een ketting onder de shoulderpads vandaan met daaraan een kleine urn waar het as van zijn overleden vader in was opgeborgen. Klein probleem: Jones raakte de ketting tijdens de actie kwijt en het kleinood is vooralsnog door niemand teruggevonden.

Jones troost zich met de gedachte dat het as van zijn vader nu uitgewaaid is in de endzone, waar hij die avond zo succesvol is. “Ik denk dat mijn vader aangenaam kan rusten nu hij weet dat zijn laatste rustplaats een American football veld is,” wist Jones de toegestroomde media te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *