Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning wint dit keer met 0-62. Lightning neemt dankzij de twee grote overwinning de leiding in de Eerste Divisie.

In de Eerste Divisie speelden deze speelronde nog vier andere teams. Het combiteam van Alphen/Nijmegen/Enschede, de Parrots, won met 33-0 tegen Kraken (het combiteam van Eindhoven, Tilburg en Spijkenisse). Ook de Parrots staan daarom op 2-0, hetzij met een minder indrukwekkend doelsaldo. De eerste wedstrijd van het seizoen wonnen zij immers met 8-7 van Den Haag Raiders.

Voormalig Eredivisieteam Utrecht Dominators wint thuis met 44-0 van de Outlawz, waardoor West-Frisian nog zonder overwinning is. Voor de Dominators is het de eerste wedstrijd van het seizoen, omdat hun duel in de openingsronde tegen Maastricht Wildcats werd uitgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *