Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

4th down drama voor Buffalo Bills

De Buffalo Bills hebben op Monday Night Football verloren van de Tennessee Titans en running back Derrick Henry. De beslissing om er in de laatste seconden voor te gaan op 4th-and-1 werd Buffalo fataal. De formatie van quarterback Josh Allen verloor hierdoor met 31-34 van de thuisploeg. Beide ploegen hebben door de uitkomst nu een 4-2 record.

Een yard had Josh Allen maar nodig om een first down te halen en de Buffalo Bills dichterbij een overwinning te brengen. Op 4th-and-1 gleed de quarterback echter weg op het gras, waardoor Tennessee een zege kon bijschrijven in het seizoensoverzicht.

De grote plaaggeest van Buffalo was running back Derrick Henry, die een ontzettend goede seizoenstart kent. Henry ging de laatste vijf wedstrijden telkens over 100 yards en was ook tegen Bills heer en meester. In totaal kwam hij in 20 pogingen tot 143 yards en 3 touchdowns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *