Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Odell Beckham Jr. weg bij Browns

Cleveland Browns hoofdcoach Kevin Stefanski heeft vanmorgen bij een teammeeting aangegeven bij de spelers dat Odell Beckham Jr dit seizoen niet meer uitkomt voor de ploeg uit Ohio. Eerder werd gemeld tegenover de media dat de receiver geexcuseerd was voor de training.

Zo lijkt er een einde te komen aan een haat-liefdeverhouding tussen Beckham Jr en het team. Voorafgaand aan het voorval deelde de vader van de Odell Beckham Jr een compilatie van beelden, waaruit duidelijk blijkt dat hij quarterback Baker Mayfield de schuld geeft van de slechte prestaties van zijn zoon. Op de beelden is te zien hoe Mayfield de receiver telkens niet weet te vinden, terwijl deze vrij staat. De video, op de dag van de NFL trade deadline, wakkerde in ieder geval de geruchten aan dat de familie Beckham graag uit Cleveland vertrekt.

Het huwelijk tussen Cleveland en de receiver is niet gelukkig te noemen. Halverwege zijn tweede seizoen in Ohio scheurde hij zijn kruisband. Het duurde tot de derde competitieweek van het huidige seizoen, voordat hij zijn rentree maakte. In de beperkte speeltijd gedurende zijn drie seizoenen kwam hij tot 113 recepties voor 1580 yards en zeven touchdowns.

Dit seizoen kwam hij in vijf wedstrijden pas tot 16 catches. Beckham Jr ving nog geen touchdown dit seizoen.

In 2018 werd Beckham vanwege onvrede over de Giants organisatie getrade naar de Cleveland Browns. Dit was kort nadat hij zijn contract in New York met vijf jaar had verlengd voor een bedrag van 95 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *