Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Zeldzame overwinning Baltimore Ravens

Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson heeft tegenover zijn teamgenoten verklaard dat hij hen iets schuldig is. Jackson gooide tijdens Sunday Night Football in totaal vier onderscheppingen. Ondanks de malaise won Baltimore met 16-10 van Cleveland Browns.

De Ravens zette hiermee een unieke prestatie neer. Zij zijn het eerste team in het Super Bowl tijdperk dat een wedstrijd wint, ondanks zelf vier onderscheppingen te gooien, zelf minder dan 325 yards te vergaren en met minder dan 17 punten te scoren.

Overigens liet Lamar Jackson zien ook over superpower te beschikken. Nadat hij een fantastische touchdown pass had gegooid, kreeg hij zelfs een handshake van defensive end Myles Garrett (artikel gaat door onder de tweet).

Garrett zal de avond sowieso goedgezind zijn geweest. Hij wist Jackson te sacken en hiermee een zijn veertiende quarterback takedown van het seizoen te noteren. Hiermee evenaart hij het clubrecord van Cleveland Browns. Reggie Camp noteerde in 1984 even zo veel sacks.

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *